Witam, ja jednak zdecydowałam sie na Wyzsza Szkole Fizjoterapii we Wrocławiu, gdzie studiuję na kierunku kosmetologia. Z faktu, iż pierwszy semestr dobiega końca myślę, że mogę się na ten temat wypowiedziećOgólnie jestem bardzo zadowolona z tego czym sie zajmuje i nie zamieniłabym tego na nic innego. Jeśli chodzi o Nowowiejską, prawda pewne leży po środku. Z tego co wiem z Czamary na Nowowiejską można się przenieść jednak w sytuacji odwrotnej bywa ciężej. Co do przepisywania ocen myślę że nie ma wiekszych problemów i jeśli sprawdziłoby się to, byłabyś w pięknej sytuacji ze względu na to że na 1 roku mamy anatomie, zakonczoną egzaminem, na ktorej nie jest łatwo i wiele dziewczyn odpada na niej, następnie chemie kosmetyczną- egzamin, biochemie-zaliczenie, histologie- zaliczenie bądź egzamin.
![]()
Portal profesjonalistów branży kosmetycznej i SPA - Serwis Kosmetologiczny - Kosmetologia.com.pl
Zaskoczona(y) nowym logo? Kosmetologia wkrótce będzie mieć nowy wygląd.

Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego czym sie zajmuje i nie zamieniłabym tego na nic innego. Jeśli chodzi o Nowowiejską, prawda pewne leży po środku. Z tego co wiem z Czamary na Nowowiejską można się przenieść jednak w sytuacji odwrotnej bywa ciężej. Co do przepisywania ocen myślę że nie ma wiekszych problemów i jeśli sprawdziłoby się to, byłabyś w pięknej sytuacji ze względu na to że na 1 roku mamy anatomie, zakonczoną egzaminem, na ktorej nie jest łatwo i wiele dziewczyn odpada na niej, następnie chemie kosmetyczną- egzamin, biochemie-zaliczenie, histologie- zaliczenie bądź egzamin.
Odpowiedź z Cytatem

! Same jesteśmy sobie winne jak wyglądają toalety, bo jeśli spadł komuś papier to już nie raczył go podnieść, bo po co