Ja tez mam taka nadziejetylko przeraza mnie ta perspektywa, ze trzeba bedzie dojezdzac do kilku miejsc na zajecia. Na poczatku napewno ciezko bedzie mi sie tam odnalezc bo nie jestem z krakowa
Mozesz mi powiedziec jak to jest z dojazdami? Ciezko dojechac do niektorych miejsc czy mozna naprzyklad jedna linia? I na przyklad czy w ciagu jednego dnia duzo razy zmienia sie miejsce tych zajec? I podobno maja byc juz tylko w hucie zajecia tylko nie wiem czy od tego roku czy od nastepnego?
![]()
![]()
Portal profesjonalistów branży kosmetycznej i SPA - Serwis Kosmetologiczny - Kosmetologia.com.pl
Zaskoczona(y) nowym logo? Kosmetologia wkrótce będzie mieć nowy wygląd.

tylko przeraza mnie ta perspektywa, ze trzeba bedzie dojezdzac do kilku miejsc na zajecia. Na poczatku napewno ciezko bedzie mi sie tam odnalezc bo nie jestem z krakowa
Mozesz mi powiedziec jak to jest z dojazdami? Ciezko dojechac do niektorych miejsc czy mozna naprzyklad jedna linia? I na przyklad czy w ciagu jednego dnia duzo razy zmienia sie miejsce tych zajec? I podobno maja byc juz tylko w hucie zajecia tylko nie wiem czy od tego roku czy od nastepnego?
Odpowiedź z Cytatem
W razie pytań chętnie odpowiem w miarę swoich możliwości i posiadanej wiedzy.
Życzę powodzenia i pozdrawiam.