O witam kolejną krakowiankęMiło, że tu zaglądasz
![]()
Portal profesjonalistów branży kosmetycznej i SPA - Serwis Kosmetologiczny - Kosmetologia.com.pl
Zaskoczona(y) nowym logo? Kosmetologia wkrótce będzie mieć nowy wygląd.
O witam kolejną krakowiankęMiło, że tu zaglądasz
![]()
lic.kosmetolog, uczennica podologii
Ja też witam serdecznie![]()
hej.Mnie też interesują studia na prywatnej uczelnie w krakowie i mam pytanie....
czy ktoś kto jest po humanie poradzi sobie na zaocznych studiachI gdzie te uczelnie sie mieszczą tzn czy gdzies w centrum krakowa
Acha i czy można miec zwolnienie z wf-u
Bo ja własnie takie mam....Bardzo prosze o odp....
mam jeszcze małe pytanko...czy na tych prywatnych uczelniach dużo osób odpada czy raczej nie![]()
witaj, nie mam pojęcia jak jest na zaocznych,bo ja studiuję dziennie, ponoć różnica polega na tym,że mają mniej godzin praktyk. co do profilu humanistycznego, to mam w grupie dziewczyny po tym profilu i zdały chemię i nie miały w tym aż tak dużego problemu. Jak ktoś ma braki to musi troszkę się pouczyć z chemii,no niestety, ale żeby znowu bardzo ciężko było to nie. Owszem jeśli ktoś zostawi coś na ostatnią chwilę to może być ciężko. Moja uczelnia mieści się tak z 10-15 min do rynku, więc często na przerwy idziemy na rynek,czy do Galerii. Co do w-f to można mieć zwolnienie, ale trzeba napisać podanie do prodziekan o rozpatrzenie jego, z reguły zwalniają. Ale w-f też nie jest zły. Ja osobiście nie lubię w-fu ,ale nie narzekam, mamy aerobik lub taniec. co do odpadania, to wiesz kłamstwem jest to, jak ktoś powie,że na prywatnym to jak się płaci to się jest. Trzeba się uczyć,ktoś tam wyleciał, ale większość została..
dziekuje Ci bardzo Monika 88 proszę tylko napisz jeszcze z jakiej uczelni jesteś![]()
acha i jeszcze czy na wf-ie sa jakieś zaliczeniabo ja jestem z niego naprawde kiepska...
ja jestem z KWSPZ , a z wf zaliczenia czy są ciężko określić. Niektórzy mają niektórzy nie, ja mam , muszę przygotować aerobik na 15 min, a tak żeby jakieś biegi czy coś to nie ma.
To świetnie, jakbys mogła mi jeszcze powiedziec czy uczelnia dysponuje jakimś akademikiem na czas zjazdówto byłabym Ci bardzo wdzieczna, z góry dziękuję
jak już pisałam wielokrotnie studiuję na studiach dziennych a nie zaocznych, nie mam pojęcia jak oni tam mają. co do akademików, to z dziennych dziewczyny mieszkają w akademiku, więcej niestety nie wiem
WiadomościMiła twarz kosmetologa wygrywa z jego reputacją?![]() Zastanawiałeś się kiedyś czy wygląd kosmetologa ma znaczenie w pracy zawodowej? Nic dziwnego, to pytanie nurtuje wszystkich związanych z branżą. Chcesz poznać odpowiedź? Znajdziesz ją w wynikach badań naukowców! Więcej:
|