Witam ! W tym roku kończe licencjat i mam dylemat czy iść na mgr na um w łodzi czy wybrać Wyższą Szkołę Zawodową Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia w Warszawie - słyszałam że jest tam wysoki poziom w przeciwieństwie to um w łodzi ... ale nie wiem w co wierzycZaznaczam ze chce sie udac na zaoczne wiec koszt byłby taki sam
Czekam na odpowiedź od kogoś kto miał styczność z tymi szkołamiZ góry dziekuje.
Portal profesjonalistów branży kosmetycznej i SPA - Serwis Kosmetologiczny - Kosmetologia.com.pl
Zaskoczona(y) nowym logo? Kosmetologia wkrótce będzie mieć nowy wygląd.

Zaznaczam ze chce sie udac na zaoczne wiec koszt byłby taki sam
Odpowiedź z Cytatem

. Mianowicie, słyszałam zdania, że studentki rozwiązują tam zadania typowo matematyczne, fizyczne, czują się jak na uczelni technicznej
. Nawet jak dzwoniłam do rekrutacji, pani powiedziała mi, że to studia dla osób, które chcą uczyć w szkole, zostać na uczelni, pisać mądre książki, niż pracować w gabinecie
. Może ktoś się wypowiedzieć na ten temat? A może znacie jakieś dobre podyplomówki, godne polecenia? Ukończyłam licencjat z kosmetologii i chciałabym dalej się kształcić, najlepiej mgr, a jeśli nie to dobre studia podyplomowe, które dadzą mi większą wiedzę z zakresu RF, mezoterapii mikroigłowej, pistoletowej, laserowego usuwania owłosienia itp.. Macie jakieś wiadomości na temat takowych podyplomówek