HejUkończyłam studia licencjackie na kierunku kosmetologia w Krakowie i zastanawiam się co dalej. Wiem , że istnieje kosmetologia bioestetyczna (studia podyplomowe) na Małopolskiej Wyższej Szkole Zawodowej . Czy warto płacić 540 zł miesięcznie ? Czy któras z was słyszała coś na temat tej podyplomówki , a może ją ukończyła ? Jeśli tak to prosze o odpowiedź, gdyż nie moge znaleźć w necie żadnych opinii ani dobrych ani złych. Pozdrawiam
Portal profesjonalistów branży kosmetycznej i SPA - Serwis Kosmetologiczny - Kosmetologia.com.pl
Zaskoczona(y) nowym logo? Kosmetologia wkrótce będzie mieć nowy wygląd.

Ukończyłam studia licencjackie na kierunku kosmetologia w Krakowie i zastanawiam się co dalej. Wiem , że istnieje kosmetologia bioestetyczna (studia podyplomowe) na Małopolskiej Wyższej Szkole Zawodowej . Czy warto płacić 540 zł miesięcznie ? Czy któras z was słyszała coś na temat tej podyplomówki , a może ją ukończyła ? Jeśli tak to prosze o odpowiedź, gdyż nie moge znaleźć w necie żadnych opinii ani dobrych ani złych. Pozdrawiam
Odpowiedź z Cytatem
Ewentualnie Rzeszów na kierunku Zdrowie publiczne jest specjalność technologia produktów kosmetycznych,(coś podbnego na politechnice krakowskiej) ale za dużo chemii i jakoś mnie nie przekonuje. Chyba bedę musiala sobie zrobić roczną przerwę.. niestety, lub zrobić magistra na innym kierunku np. dietetyka. Chociaż sama nie wiem czy to dobry pomysł.