Witam, mam bardzo wielką prośbę o pomoc w kwestii depilacji. Mam dosyć wrażliwą skórę, skłonną do wysuszania i poszukuję już od paru dobrych lat metody depilacji dla siebie i wciąż nie mogę takowej znaleźćObecnie używam golarki i żelu, ale jak wiadomo jest to metoda "na krótko" - moje włoski na łydkach, udach oraz w miejscach intymnych bardzo szybko odrastają - już na drugi dzień efekt jest niezadowalający - a nie mogę codziennie powtarzać golenia, gdyż wówczas pojawiają się krostki, zranienia - i efekt jest jeszcze gorszy...Próbowałam używać jakiś czas temu depilatora elektrycznego ale wrastały mi włoski pod skórę, więc wróciłam do golenia. Kremy do depilacji nie bardzo działają - muszę bardzo długo trzymać na skórze, a i tak włoski nie chcą schodzić. Jakie jest wyjście ? Chciałabym wreszcie nie martwić się o wygląd nóg i o to, że dotykając ich czuję jakbym dotykała tarki...
Mój chłopak też na pewno ucieszyłby się jakby wreszcie miał zadbaną "gładką" kobietę
Pozdrawiam i dziękuję z góry za wszelkie rady i wskazówki!
Portal profesjonalistów branży kosmetycznej i SPA - Serwis Kosmetologiczny - Kosmetologia.com.pl
Zaskoczona(y) nowym logo? Kosmetologia wkrótce będzie mieć nowy wygląd.

Obecnie używam golarki i żelu, ale jak wiadomo jest to metoda "na krótko" - moje włoski na łydkach, udach oraz w miejscach intymnych bardzo szybko odrastają - już na drugi dzień efekt jest niezadowalający - a nie mogę codziennie powtarzać golenia, gdyż wówczas pojawiają się krostki, zranienia - i efekt jest jeszcze gorszy...Próbowałam używać jakiś czas temu depilatora elektrycznego ale wrastały mi włoski pod skórę, więc wróciłam do golenia. Kremy do depilacji nie bardzo działają - muszę bardzo długo trzymać na skórze, a i tak włoski nie chcą schodzić. Jakie jest wyjście ? Chciałabym wreszcie nie martwić się o wygląd nóg i o to, że dotykając ich czuję jakbym dotykała tarki...
Mój chłopak też na pewno ucieszyłby się jakby wreszcie miał zadbaną "gładką" kobietę